Albatros Alf Leila Wa Leila by Neverland

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u južnom delu Hurgade oko 17km od centra i oko 12km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2000. a poslednji put renoviran 2010. godine. Čini ga dvospratna glavna zgrada i dvospratna aneks zgrada i u ponudi ima više od 500 smeštajnih jedinica. Kombinacija arapske arhitekture, egipatske ljubaznosti i vrhunske usluge čine ovaj hotel dobrim izborom za sve ljubitelje Orijenta. U svojoj ponudi ima nekoliko bazena, restorana i barova.
Za decu tu su dečiji klub (4-12 godina), igralište, dva bazena, tobogani za decu uzrasta 4-10 godina.
Plaža
Hotel se nalazi iza hotela Dana Beach Resort, oko 900m od plaže do koje redovno vozi shuttle bus. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 547 smeštajnih jedinica, sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, balkon/terasu, mini bar (voda), fen za kosu. Mogu imati pogled na baštu ili na bazene. 
Standardne sobe su veličine oko 32m2 dok su porodične sobe veličine oko 50 m² i sastoje se od dve sobe i jednog kupatila.
Plaća se: telefon, room service i ostalo van koncepta.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je pored glavnog  na raspolaganju i nekoliko restorana – L’ Asiatique (azijski restoran), La Casa (italijanski restoran, renoviran i otvoren 26.08.2021 godine), Tagine (orijentalni restoran), La Marche (internacionali restoran). U ponudi hotela je i nekoliko barova – Tamraya Cafe, Oasis Bar, Aladdin Bar, Jazz Bar, Columbus Cafe, La Veranda Bar, Club MC (sladoled), Beach Bar (na plaži kod Dana Beach Resort).

Plaća se: à la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i  ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, limuzina, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 8 bazena – pet bazena za odrasle od kojih 3 imaju deo za decu i dva bazena za decu (tri bazena se greju za vreme zimske sezone), 7 tobogana za decu, vaterpolo, aerobik, boćanje, odbojku na plaži, fudbalski teren, dva terena za tenis, stoni tenis, mini golf, teretana, dnevnu i noćnu animaciju, Wi-Fi internet je besplatan u javnim prostorijama. 
Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje terena, oprema za tenis i ostalo van koncepta.
Spa & wellness
Masaže, sauna, parno kupatilo, marokanski hamam, tursko kupatilo, salon lepote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.