Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA (1 NOĆENJE) – (15.09./17.09.2023. | 13.10./15.10.2023.)

CENA ARANŽMANA:
Cena je za sledeće termine: (15.09./17.09.2023.) – Hotel 3* 
POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,BG,NS  – 65€
POLAZAK IZ NI – 85€
POLAZAK IZ LE – 95€

Cena je za sledeće termine: (13.10./15.10.2023.) – Hotel 3* 
POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,BG,NS  – 65€
POLAZAK IZ NI – 85€
POLAZAK IZ LE – 95€

Polazak busa iz Krusevca, Trstenika,  Vrnjacke Banje, Kraljeva, Cacka (transfer u ceni), Kragujevca, Krusevca, Pozarevca, Beograda, Novog Sada, Subotice, bez teritorijalne doplate

U cenu aranžmana su uračunati:
- prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema) 
- smeštaj u hotelu 3*+  na bazi jednog nocenja sa doruckom,  u 1/2 i 1/3 sobama (svaka soba sadrži tuš-wc,sopstveno kupatilo, tv)
- usluge turističkog pratioca tokom putovanja
- agencijske usluge

U cenu aranžmana nisu uračunati:
- međunarodno zdravstveno osiguranje sa covidom  660,00 din.
- fakultativni obilazak grada uz pratnju vodiča 5 eura/ trzni centar Camponi /5 e
- krstarenje Dunavom 20 eura
- izlet do Sent Andreje 15 eura
- Carda 35 e

FAKULTATIVNI IZLETI: Izleti se organizuju u saradnji sa lokalnim partnerom. Cene izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 35 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate. Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…
1.Dan – Polazak
Polazak u 21:00 iz Krusevca, Kraljeva, Cacka ( transfer u ceni), Kragujevca, Krusevca, Pozarevca, Beograda, Novog Sada, Subotice. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjem radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.Dan  Budimpešta
Dolazak u Budimpeštu u ranim jutarnjim časovima. Fakultativno odlazak u panoramsko razgledanje grada (Trg Heroja, Andraši bulevar, Opera, Pariska robna kuća, Novi Budim-Ribarske kule, crkva Svetog Mateje, Citadela na brdu Gelet, Kraljev dvorac). Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Noćenje.

3.Dan –  Budimpešta – Sent Andreja – Srbija 
Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Nakon toga, odlazak na fakultativni izlet – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte.

3.Dan – SRBIJA
Dolazak u na mesto polaska u nocnim satima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po srednjem kurs NBS.

- 40% prilikom rezervacije ostatak 15 dana pre putovanja.                             

- 50% prilikom rezervacije ostatak na jednake rate čekovima građana do jula 2023.

- platnim karticama

FNX

Organizator putovanja je turistička agencija Fenix Tours, broj licence OTP 147/2021 kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fenix Tours.

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.