Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
KRAKOV NOVA GODINA 2023.
30.12.2022./03.01.2023.

CENA ARANZMANA  129    E  KRALJEVO /KRAGUJEVAC / KRUSEVAC/  CACAK / BEOGRAD / NOVI SAD
CENA ARANZMANA  144   E  LESKOVAC/ NIS

ARANŽMAN OBUHVATA
– prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
– 2 noćenja sa doručkom u Krakovu u hotelu H.METROPOLO 4 * u 1/2 sobama ( doručak kontinentalni-samoposluživanje)
– obilaske prema programu (Krakov)
– usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
– troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA
– individualne troškove
– medjunarodno putno osiguranje (do 17 god – 471 din, od 18 do 70 god – 941 din, od 70 god i više – 1882 din) sa osiguranom sumom do 30000 evra)
PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE SE PREPORUČUJE ZA PUTOVANJE U INOSTRANSTVO RADI VAŠE SIGURNOSTI 
– ulaznice i fakultativne izlete

FAKULTATIVNI IZLETI
– Aušvic i Birkenau – 25 €
– Rudnik soli Velička -35 €
Cene fakultativnih izleta podložne su promenama (minimum za realizaciju je 25 putnika). Organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena u slučaju nedovoljnog broja putnika, koje putnici nisu u obavezi da prihvate.

Metropolo by Golden Tulip Krakow 4*Objekat Metropolo by Golden Tulip Krakow nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, barom i vrtom u Krakovu, na 6 km od Kraljevskog dvorca Vavel (Wawel). Gostima ovog objekta na raspolaganju su porodične sobe i terasa za sunčanje. Ponuda smeštajnog objekta obuhvata recepciju koja radi non-stop, uslugu prevoza od/do aerodroma, poslugu u sobi i besplatan WiFi u svim prostorijama.

Hotelske sobe sadrže garderober. Sobe objekta Metropolo by Golden Tulip Krakow poseduju radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo.

Gosti smeštajnog objekta mogu da uživaju u kontinentalnom ili doručku na bazi švedskog stola.

Muzej fabrike Šindler (Schindler Factory Museum) i Narodni muzej Krakova udaljeni su po 6 km od objekta Metropolo by Golden Tulip Krakow. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Jovan Pavle II Krakov-Balice, udaljen 18 km od hotela.
1. dan . DAN
Polazak autobusa iz sa dogovorenog mesta   oko  15.00h (3 dana pre puta proveriti tačno vreme i mesto polaska). Vožnja do Novog Sada, odakle je planiran polazak u 18.10h (mesto polaska zavisi od broja putnika i biće naknadno saopšteno). Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa usputnim pauzama radi odmora.

31.12.2022. KRAKOV
2. dan . DAN
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada pesice (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV veka. Šetnja Glavnim trgom (jednim od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu- poznatom poljskom pesniku i gotička Crkva Sv. Marije, Florianska ulica. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, predlažemo posetu Galeria Krakowska (jedan od najboljih šoping centara u Poljskoj). U večernjim časovima predlažemo posetu jednom od najboljih Krakovskih klubova za doček nove godine. SRECNA NOVA GODINA! Noćenje.

01.01.2023 KRAKOV-VELIČKA
3. dan. DAN
Doručak. Fakultativno: poseta rudniku soli Velička. Da li ste znali da se ispod tla Poljske krije čitavo podzemno carstvo od soli? Upoznajte tajanstvene dubine rudnika soli Veličke – neobičan podzemni slani grad, čudesan svet slanih jezera, pećina, prostorija i hodnika, kapela i još mnoga čudesa koje su stvarale generacije rudara zaposlene u najstarijem rudniku soli u Evropi. Posebno putovanje kroz rudnik počinje na 64 m a završava se na 135 m ispod nivoa zemlje uz mnogobrojne atrakcije poput slušanja Šopenove muzike, scenskih efekata,  i drugih iznenađenja koje čekaju samo na Vas. Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Noćenje.

02.01.2023 KRAKOV-AUSVIC
4. dan. DAN
Doručak. Fakultativno: odlazak do Aušvica -Birkenau i obilazak jednog od najznačajnijih i najtragičnijih simbola svetske istorije, koji predstavlja najveći i najozloglašeniji logor nacističke Nemačke (današnji spomenmuzej pod zaštitom UNESCO-a), mesto najvećeg masovnog ubistva u istoriji čovečanstva koje nosi ožiljak tamne strane ljudskog bića. Najsnažniji, najupečatljiviji i jedinsveni doživljaj koji budi mešavinu najrazličitijih osećanja od kojih ćete istovremeno biti i iznenađeni i produhovljeni i zbog čega ćete i drugima preporučiti obilazak ovog nesvakidašnjeg memorijalnog kompleksa. Jedinstvena istorijska priča koju  je nemoguće prepričati, pođite sa nama, čujte i doživite ! Povratak u Krakov. Slobodno vreme. Oko 18.00h je predvidjen polazak sa dogovorenog mesta za Srbiju. Noćna vožnja kroz Slovačku i Mađarsku prema Novom Sadu,Beogradu, sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora .

03.01.2023  MESTO POLASKA /
5. dan. DAN
Dolazak na mesto polaska   u prepodnevnim   časovima. (Kraj usluga)
– 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% najkasnije 10 dana pre putovanja

– 40% prilikom rezervacije, a ostatak na tri mesečne rate čekovima građana

- putem profaktura sa rokom realizacije od 3 dana

- putem administrativne zabrane sa preduzecima i sindikatima sa kojima agencija ima zaključen Ugovor

FNX

Organizator putovanja je turistička agencija Fenix Tours, broj licence OTP 147/2021 kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fenix Tours.

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.