Milano

Milano, Italija

već od 599€

Opis destinacije

Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svetski poznato zdanje opere Milanska skala, samo su deo izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasleđa grada. U svetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posetiocu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Paket aranžman / avionski prevoz, aerodromske takse, transferi, smeštaj i obilasci
OpisTermin putovanjaHotelUkupna cena po osobi
Dan rada01.05.2024 – 04.05.2024.Hotel 4*599€

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate.
Cena iz tabele je u evrima

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
- avionski prevoz na relaciji Beograd – Milano – Beograd  kompanijom Air Serbia 
- aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju ( 65 evra, podložne su promeni)
- smeštaj u Milanu (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa  3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom 
- troškove organizacije i vođenja aranžmana
- usluge licenciranog vodiča

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 5 € (osobe od 19 – 74,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.),  10 € (osobe od 75 – 80 god.)
- ulaznice i fakultativne izlete 
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (uvedena 15.09.2012, plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelima sa 2* i  3* – 4 € po noćenju / po osobi, a za boravak u hotelima sa 4* i  5* – 5 € po noćenju / po osobi

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine plaćaju 25€  u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju  ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u sobi 1/2 +1 popust 5% 

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  120 €              

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno): 
- Pešačka tura - 25 € / 15 € deca
- Jezero   Lugano i Komo– 35 € odrasli / 20 € deca
- Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€ / 10€ deca
- Đenova i Outlet Serrevalle – 35 € / 20 € deca 
- Outlet Seravalle – 20€ / 10€ deca

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Best Western Hotel Goldenmile 4* https://www.hotelgoldenmile.it/
Nalazi se na 13 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, parking, salu za sastanke, fitness i wellnes centar i wi- fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i minibar. Doručak - kontinentalni (švedski sto).
1. dan 01.05.  BEOGRAD – MILANO 
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla“ u 04.00h. Let avio kompanijom Air Serbia u 07.00h. Sletanje u Milano u 08.45h.Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme ili mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala. Nakon obilaska slobodno vreme i individualan povratak u hotel. Noćenje. 

2. dan  MILANO – ĐENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO 
Doručak. Slobodno dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Đenove. Đenova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Takođe je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada:  Palata Sv. Đorđa, Katedrala Sv. Lorenca, Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, kuća Kristofera
Kolumba... Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu... Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

3. dan  MILANO – JEZERO LUGANO (ŠVAJCARSKA) – JEZERO KOMO – MILANO 
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Lugano, koje je jedno od najlepših jezera u Evropi. Podeljeno je između švajcarskog kantona i italijanske regije Lombardija. Nakon obilaska slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima polazak iz Lugana i odlazak do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vreme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelepom italijanskom jezeru. Povratak u Milano u večernjim časovima. Noćenje.

4. dan 04.05.  MILANO – BEOGRAD  
Doručak. Napuštanje hotela i transfer na aerodrom. Polazak aviona za Beograd u 09.30h. Dolazak u Beograd u 11.10h.                                   
(Kraj usluga) 
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do:
Za polaske od 01.04. do 01.06.2024……………........………..15.08.2024
- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

VT

Organizator putovanja je turistička agencija Viva Travel, broj licence OTP 474/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.