Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU:
AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ + RAZGLEDANJE
6 DANA 5 NOĆENJA
Polazak: 30.12.2021. - 04.01.2022.
Panoramsko razgledanje Moskve uključeno u cenu 

Hotel IZMAILOVO ALFA 4* ND - 749 EUR

Uključeno u cenu
- Avio prevoz (ekonomska klasa) Beograd-Moskva-Beograd,
- prtljag - 1 kofer (do 23kg) i ručni prtljag (do 8 kg) koji se unosi u avion. (Višak kilograma ili dodatna torba se dodatno naplaćuje),
- aerodromske takse u zemlji i inostranstvu (takse su podložne promenama),
- transfere u Moskvi prema programu,
- smeštaj u hotelu IZMAILOVO ALFA 4* u Moskvi u dvokrevetnim i jednokrevetnim standardnim sobama, prema uplaćenom aranžmanu, na bazi noćenje/doručak (švedski sto),
- obilaske i razgledanje prema programu (Panoramsko razgledanje Moskve),
- usluge pratioca grupe i lokalnih vodiča,
- troškove organizacije putovanja.

Nije uključeno u cenu
- Transfer do aerodroma „Nikola Tesla“ i nazad,
- međunardno putno osiguranje,
- doček Nove Godine,
- PCR test,
- troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja,
- individualne troškove,
- ekstra hotelske troškove...

FAKULTATIVNI PROGRAM
Obilazak Kremlja - 39 EUR Sergijev posad - 45 EUR Krstarenje brodom Radisson - 33 EUR Panorama Borodinske Bitke - 33 EUR Metro - 10 EUR Obavezna rezervacija i uplata u dinarskoj protivvrednosti u agenciji prilikom rezervacije aranžmana zbog ograničenog broja mesta. Na licu mesta nije moguće. U cenu fakulativnih izleta je uključeno: ulaznice, prevoz autobusom i usluge vodiča. Redosled i trajanje fakultativnih izleta su podložni promenama usled nepredviđenih gužvi u saobraćaju kao i sličnih okolnosti. Za manje od 10 prijavljenih putnika, izleti će biti realizovani javnim prevozom-metroom.

POPUSTI I DOPLATE:
Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 105 EUR i radi se isključivo na UPIT. Deca od 0 do 1.99 godine u pratnji 2 punoplatežne osobe plaćaju 80 EUR (nemaju svoje sedište u avionu i autobusu, nemaju svoj ležaj u hotelu). Deca od 2 do 11.99 godina u pratnji jedne odrasle osobe u standardnoj dvokrevetnoj sobi imaju popust 10% od cene aranžmana (imaju svoje sedište u avionu i autobusu, imaju svoj ležaj u hotelu u dvokrevetnoj sobi). PRTLJAG: Dozvoljena težina prtljaga 23kg po osobi, a ručnog prtljaga 8kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje određuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
ALFA IZMAILOVO HOTEL 4* Adresa Izmailovskoye shosse br.71, Moskva. Metro stanica: Partizanskaya. Hotelse nalazi u blizini parka Izmailovski u Moskvi. Od centra Moskve udaljen 15 minuta vožnje metroom.Sobe su klimatizovane, imaju TV, besplatan internet, kupatilo. Fotografije i opise hotela možete da pogledate na stranici https://www.alfa-hotel.ru/
1. DAN (30.12.2021.): BEOGRAD–MOSKVA:
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Moskvu SU 2091 planiran za 12:45h. Sletanje na aerodrom Šeremetjevo u 18:00h po lokalnom vremenu. Transfer autobusom sa vodičem, smeštaj u hotel. Noćenje.
2. DAN (31.12.2021.): MOSKVA:
Doručak. U prepodnevnim časovima organizovano je panoramsko razgledanje grada autobusom uz pratnju vodiča na srpskom jeziku. Tokom ekskurzije videćete Crveni trg, najznamenitiju moskovsku ulicu - Tversku, Boljšoj teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda (panoramski vidikovac sa neverovatno lepim pogledom na Moskvu), reprezentativnu Mosfiljmovsku ulicu u kojoj se nalaze zdanja ambasada mnogih zemalja sveta, uključujući i ambasadu Srbije te Mosfiljm (ruski Hollywood), po kome ova avenija nosi ime. Sledi veličanstveni memorijalni kompleks na Poklonoj gori - Park pobede, „Sedam sestara“ (sedam kula u „staljinističkom“ stilu koje definišu profilnu vizuru Moskve), sve to uz zabavnu i interesantnu priču našeg vodiča o istoriji i svakodnevnom životu ovog velegrada. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
3. DAN (01.01.2022.): MOSKVA:
Doručak. Fakultativno: Sergijev Posad (udaljen 70 km od Moskve, čuven i po ranijem imenu Zagorsk). Sergijev Posad je grad u kome se nalazi jedan od najstarijih, najvećih i najvažnijih ruskih manastirskih kompleksa - Sergijevotroička lavra koja predstavlja centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti. Ranije je ovde bila i rezidencija ruskog patrijarha.Povratak u hotel. Noćenje.
4. DAN (02.01.2022.): MOSKVA:
Doručak. Fakultativno: Razgledanje Kremlja u pratnji stručnog vodiča - Razgledanje Uspenske, Arhangelske i Blagoveštenske crkve, atrakcija kao što su Car-top i Car-zvono, predsedničke palate (spoljašnjost). Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
5. DAN (03.01.2022.): MOSKVA:
Doručak. Fakultativno: Panorama Borodinske bitke. Muzej je posvećen Otadžbinskom ratu iz 1812.god. Rusa protiv Napoleona. Tu se mogu videti: centralni eksponat – Panorama Borodinske bitke, kolekcija ličnih stvari učesnika rata, oružja, živopisnih grafika, retkih knjiga itd...Muzej je 2019.god. rekonstruisan. Fakultativno: Metro tura u večernjim časovima. Obilazak čuvenog moskovskog metroa (nekoliko najinteresantnijih stanica u centru grada sa vodičem). Moskovski metro važi za najlepši na svetu zahvaljujući monumentalnosti i dekoraciji njegovih stanica. Mnogi ga smatraju otvorenim muzejom. Fakultativno: U pratnji stručnog vodiča odlazi se na večernju vožnju brodom Radisson bez večere, po reci Moskvi. Nakon vožnje, povratak u hotel. Noćenje.
6. DAN (04.01.2022.): MOSKVA-BEOGRAD:
Transfer do aerodroma Šeremetjevo. Let za Beograd SU 2090 u 10:50h. Sletanje na beogradski aerodrom u 11:55h po lokalnom vremenu. Kraj programa.
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski
-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Turska

Idealna destinacija za celu porodicu

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.