Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PRAG – DREZDEN – KARLOVE VARI (3 NOĆENJA 6 DANA)

TERMINI:
15.02./19.02.2023. Sretenje i Dan zaljubljenih
08.03./13.03.2023. osmomartovsko putovanje

CENA: 117 EURA  – ZA POLASKE IZ SLEDECIH GRADOVA: (BUS BR.1: KRUSEVAC, KRALJEVO, CACAK – BUS BR.2 : KRAGUJEVAC)
CENA: 132 EURA   – ZA POLASKE IZ  NISA
CENA: 137 EURA   – ZA POLASKE IZ LESKOVCA

POPUSTI: (*Popust se ostvaruje u pratnji dve punoplatežne osobe. Sve osobe starije od 10 godina smatraju se odraslim osobama.) dete od 2-10 godina u 1/2  sobi: ostvaruje popust od 30% (ima sedište u autobusu, nema krevet u hotelima).*dete od 2-10 godina u 1/2+1 sobi: ostvaruje popust od 10% (ima sedište u autobusu, ima krevet u hotelima).

CENA ARANŽMANA OBUHVATA: vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u hotelu sa 4*  na bazi TRI  noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto) u 1/2 i 1/2+1 sobama (svaka soba ima tuš/WC),panoramsko razgledanje Praga po programu putovanja u pratnji lokalnog vodiča, usluge turističkog vodiča – pratioca, troškove organizacije i vođenja aranžmana.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja – 700,00 rsd (odrasli 19-70 god.), 550,00 rsd (deca do 18 god.), 1.600,00 rsd (stariji od 71 god.) – osigurana suma iznosi 30.000 €,ulaznice i fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) I putnikove individualne troškove.

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika – a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– Fakultativne izlete:
– Karlove Vari – 25 evra odrasli/15 deca,
– Poseta Drezdenu – 30 evra odrasli/20 deca,
– Krstarenje Vltavom   15 evra ( bez rucka)

- Krstarenje Vltavom sa ruckom na brodu   25 evra,
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove putnika,
TOP HOTEL Praha 4* je lako dostupan sa autoputa 1 i 800 metara od tržnog centra Chodov. Nudi zatvoreni bazen, hidromasažnu kadu, solarijum, teretanu, nekoliko teniskih terena i 2 recepcije. Besplatan ViFi je dostupan u lobiju kao iu sobama. Sobe imaju Smart TV sa satelitskim kanalima i besplatni WiFi. Neke sobe su takođe klimatizovane. Na raspolaganju su i sobe za osobe sa invaliditetom. Vellness i sportski sadržaji uključuju teretanu, zatvorene i otvorene teniske terene, parno kupatilo i zatvoreni bazen i dostupni su uz doplatu. Dostupne su i tajlandske masaže. Možete birati između 4 restorana koji služe češku, indijsku i internacionalnu kuhinju, 3 bara, lobi bar sa zimskom baštom i prostorom za sedenje na otvorenom. Osveženja su dostupna u baru u lobiju. Hotel ima zimsku baštu koja ima pristup japanskoj bašti.
1. dan. – Polazak autobusom sa dogovorene lokacije oko 17h   u popodnevnim časovima. Vožnja preko Mađarske i  Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi carinskih formalnosti i odmora.

2.dan, PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima.Odlazak u razgledanje grada:Praski dvorac na Hradcanima,katedrala Sv.Vida kupolom Sv.Vanceslava i grobnica ceških kraljeva, praška Loreta, stare kraljevske palate, Vlaislavove dvorane, bazilike Sv.Djordja. Zatim preko Vltave Karlovim mostom dolazimo do stare kule, spomenika Karlu IV te Karlovom ulicom do Staromestske namjesti na starogradski trg sa čuvenim “Orloj” satom. Dolazak do Jevrejske cetvrti-“praski geto”, Vaclavske namesti, Nacionalni muzej, Nacionalno pozorište i Barutna kula. Smestaj u hotel.Slobodno popodne. Noćenje.

3.dan, PRAG – KARLOVE VARI
Doručak. Celodnevni izlet (fakultativno) do Karlovih Vari, jedne od najčuvenijih banja u Evropi. Obilazak 12 termalnih izvora, hotel Pup, Vridlo, stara pijaca, Kolonada, Ruska pravoslavna crkva. Slobodno vreme u banji za šetnju. Povratak u hotel u večernjim časovima.Fakultativno- odlazak u neku od čuvenih praških pivnica. Noćenje.

4.dan, PRAG – DREZDEN – PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.Celodnevni izlet (fakultativno) u Drezden-Grad koji je četvrta po veličini urbana regija u Nemačkoj,posle Berlina ,Hamburga i Kelna .Grad koji je čuven po svojim baroknim građevinama palata Cvinger sa 5 muzeja,Opera Zemper,Bogorodičina ncrkva,dvorska crkva,Rezidencijalna palata(danas državni muzej),palata Tasenberg(danas hotel Kempinski),Avgustov most… Povratak u Prag u večernjim časovima. Noćenje.

5.dan, PRAG – KARLŠTAJN – PRAG
Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska u razgledanje zamka Karlštajn u pratnji lokalnog vodiča.Povratak u Prag.Fakultativno – Vožnja brodom po Vltavi. Polazak za Srbiju u večernjim satima.Komotna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora Odjava iz hotela i polazak za Srbiju. Komotna voznja sa usputnim pauzama po potrebi.

6. DAN Srbija – Dolazak u prepodnevnim  časovima.

- 30% prilikom rezervacije   a preostali iznos do pune cene aranžmana  7 dana pre početka putovanja (za redovne uplate do polaska), 

- 30% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u jednakim mesečnim ratama odloženo čekovima građana do maja  2023.

FNX

Egipat

Provedite jesen na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.