Sultan Bey Hotel

El Gouna, Hurgada

Opis destinacije

El Gouna je luksuzno letovalište nastalo kao proizvod ljudske mašte pre oko dve decenije. Nosi nadimak „Venecija Crvenog mora“ zbog lepo uređenih morskih kanala koji presecaju gradić. Osim velikih, luksuznih kompleksa poznatih hotelskih lanaca, tu je i veliki broj manjih hotela i vila, zatim brižno uređen centar za šetnju i kupovinu, kao i marina sa usidrenim luksuznim jahtama meštana i turista. El Gouna je sa svojim šarenilom i rajskim ambijentom pravi izbor za beg iz jednolične svakodnevnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na ostrvu Kafr u El Gouni, na samo nekoliko minuta hoda od brojnih prodavnica, restorana i barova. Aerodrom u Hurgadi udaljen je oko 25km. 

Opšti podaci
Hotel Sultan Bey zbog svog položaja i odlične usluge predstavlja dobar izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom. Nalazi se u neposrednoj blizini živopisnih prodavnica, barova i restorana. Uređen je u nubijskom stilu i ima 115 soba koje su raspoređene u više manjih objekata. Svojim stilom podseća na tradicionalno egipatsko selo smešteno u laguni, sa pogledom na ostrvo Zeytouna i Crveno more. 

Za decu je tu dečiji bazen koji se greje u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).   

Plaža
Hotel ima manju privatnu plažu u laguni, sa prelepim pogledom na ostrvo Zeytouna i Crveno more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 115 standardnih soba sa pogledom na vrt ili lagunu. Sobe su veličine oko 28m2 i imaju balkon ili terasu, klima uređaj, Wi-Fi, LCD TV, sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu.

Plaća se: room service, mini bar, sef i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion – doručak i večera ili pun pansion – doručak, ručak i večera  (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Osim usluge u glavnom restoranu, gostima je na raspolaganju i otvoreni à la carte restoran “Zeytouna”. Ovaj restoran nalazi se na istoimenom ostrvu do kog vozi shuttle boat i koji je deo koncepta “Dine Around El Gouna” (mogućnost da gosti koriste usluge raznih restorana i van svog hotela).  Hotel ima dva bara – “Pool Bar” i “Lobby Bar”. 

Plaća se: à la carte restoran, užine, sva alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), servis za pranje i peglanje veša, room service. 

Sport i zabava
Bazen za odrasle i bazen za decu – oba se greju u zimskom periodu (u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.