The Cascades Golf Resort

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay zaliv je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Zaliv je dug oko 5 kilometara i širok oko 2 kilometra i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora. U ovom zalivu je pažljivo očuvan podvodni svet, zbog čega posebno privlači zaljubljenike u ronjenje, snorkling, kajtsurfing i druge uzbudljive aktivnosti u vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u laguni Soma Bay, oko 45km južno od Hurgade i aerodroma.

Opšti podaci
The Cascades Golf Resort (ex Westin Soma Bay) se nalazi na najvišem delu zaliva Soma bay odakle se pruža fantastičan pogled na golf terene i more. Gostima su na raspolaganju restorani, barovi i veliki izbor sportskih aktivnosti.

Golf terene i resort je dizajnirao poznati golfer Gary Player. U sklopu hotela je i jedan od najvećih i najbolje opremljenih Spa centara. 

Za decu tu je igralište.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu do koje vozi besplatan shuttle bus i vožnja traje oko 2 minuta. Na plaži je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 159 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, LCD SAT TV, mini-bar, klima uređaj, sef, Wi-fi.

Standard room je veličine oko 44m2, ima delimičan pogled na more.  
Deluxe room je veličine oko 44m2, ima pogled na golf ili more. 
Executive room je veličine oko 44m2, ima pogled na golf, bazen ili more. 
Junior suite je velilčine 60-105m2, sastoji se od dnevnog boravna i spavaće sobe.
Suite je veličine 90m2, ima dnevni boravak i spavaću sobu. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju glavni restoran The Gallery, kao i nekoliko a la carte restorana – Seashell, The Spikes, Sobar, Eagle’s nest, Dunes. Hotel u ponudi ima i nekoliko barova.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, sala za konferencije, parking, frizerski salon.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima teretanu, teren za tenis, teren za skvoš, bazen, animacije, tereni za golf.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje sportskih terena, oprema za golf. 

Spa & wellness
The Cascades Spa & Thalasso centar je jedan od najvećih i najbolje opremljenih spa centara na svetu, obuhvata površinu od 7.500m2 i ima 65 soba za tretmane. Svi tretmani se plaćaju. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.