Venecija - Verona - Sirmione - Padova - Trst

više destinacija, Italija

već od 159€

Opis destinacije

Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa 270.589 stanovnika (zajedno sa Mestreom). Venecija je upravno središte pokrajine Veneto i istoimenog okruga Venecija. Venecija je u središnjem dobu srednjeg veka bila najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Venecija je jedinstven grad na svetu, izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću reke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop. Venecija i njeni kanali proglašeni su spomenikom Svetske baštine UNESKOa. Elegantne gondole koje plove kroz kanale, uzdizanje oko 400 mostova, prelijepe palate i crkve, lutanje kroz uske uličice, golubovi, cvjetni balkoni, čak i one najotpornije na romantiku i pozitivne emocije neće ostaviti imunim.venecija 1 maj,venecija 1 maj,venecija 1 maj

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
VENECIJA – VERONA – SIRMIONE – PADOVA – TRST
PRVOMAJSKO PUTOVANJE
Termin putovanja: 28. 04 – 02.05. 2023.

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI
( prevoz i 2 noćenja sa doručkom ), po osobi
MESTO POLASKAHOTEL1/2 soba
NIS3*159€
UMANJENJE ZA POLAZAK IZ BEOGRADA 20€

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase, 
- Dva noćenja sa doručkom u hotelu 3* u Lido di Jesolu
- Usluge licenciranog vodiča sve vreme putovanja
- Troškovi organizacije i vođenje aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Kartu za brod na relaciji Punta Sabbion Venezia  Punta Sabbioni 20 eura, deca do 12 godina 10eura
- Izlet za Veronu I gradić Sirmione na obali jezera Garda 30 eura, deca do 12 god 20 eura
- Izlet za Padovu 20 eur, deca do 12 god 15 eura

28.04. NIŠ- Polazak iz Niša oko 20:00 h. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku I Sloveniju do Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi pause I obavljanja graničnih formalnosti.

29.04. PUNTO SABIONI– U jutarnjim časovima dolazak do luke Punta Sabbioni. Vožnja brodom do Venecije I pešačko razgledanje grada: kanal Grande, most uzdaha, most  Rialto, Duždeva palata, Trg Sv. Marka, crkva Sv. Marka, šetnja ulicama duž kanala… Slobodno vreme za uživanje u čarima Kraljice Jadrana. Nastavak putovanja prema hotelu u dogovoreno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.

30.04. VERONA – SIRMIONE– Doručak. Nakon doručka fakultativni polazak za Veronu – grad Romea I Julije koji će Vas ostaviti bez daha. Obilazak Piazze Bra, Piazze Erbe, Piazze Signori,Julijine kuće I čuvenog balkona… Nastavak puta do jezera Garda I gradića Sirmione u kome je deo života provela Marija Kalas. Uživanje u najboljem sladoledu u nekim od mnogobrojnih poslastičara. Slobodno vreme. Povratak u Lido di Jesolo. Noćenje.

01.05. PADOVA – TRST– Doručak. Pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni izlet u Padovu.Dolazak u Padovu I šetnja gradom pored trga Prato dela Vale (jedan od najlepših u Italiji I drugi po veličini u Evropi), odlazak do bazilike Svetog Antona Padovanskog, do gradske većnice Palazzo della Regione, čuvenog kafea Pedroki u kome su vreme provodil I najveći umovi Evrope. Slobodno vreme. Nastavak puta kaTrstu – panoramski obilazak grada I obilazak pravoslavne crkve Svetog Spiridona (ulaz moguć ako crkva bude otvorena).Kratko sloodno vreme do polaska za Srbiju. Noćna vožnja.

02.05.NIŠ –Dolazak na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

- 30% avans prilikom prijave, ostatak na 4 mesečne rate  (do 15.09.2023 zadnja rata)

- plaćanje u dinarskoj protiv vrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

CLC

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.