Cooks Club El Gouna

El Gouna, Egipat

Opis destinacije

El Gouna (El Guna) – Gradić je nastao pre oko 20 godina. U ovom slučaju, čovekova mašta se poigrala sa prirodom i stvorila rajski ambijent. “Mala Venecija na Crvenom moru” važi za najluksuznije mondensko letovalište u ovom delu sveta. Udaljena je od Hurgade i aerodroma oko 25 km ali dobro povezana redovnom autobuskom linijom.Mesto je dobilo ime “Venecija” po lepo uređenim morskim kanalima koji su prosečeni kroz gradić i time se dobio fantastičan ambijent na desetak ostrva. Ovde se nalazi nekoliko velikih kompleksa poznatih luksuznih hotelskih lanaca ali i veliki broj manjih hotela i vila.Tu je i lepo uređen centar za šetnju i kupovinu Tamr Hena (Downtown) kao i New Marina (nova marina) gde su usidrene luksuzne jahte bogatih meštana ali i turista koji su ove došli da uživaju u spoju modernog i orijentalnog. Gradić ima nekoliko velikih plaža, laguna, golf terena, aquarium… Ako tražite da pobegnete iz sive svakodnevnice, šarena alternativa-El Guna će biti idealna za vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u turističkoj zoni El Gouna, udaljen je oko 35 kilometara od aerodroma i Hurgade.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2020. godine i ima 144 smeštajnih jedinica a udaljen je 700 metara od Zeytouna.

Hotel je samo za odrasle.

Cooks Club El Gouna je savršeno mesto za opuštanje i uživanje u luksuznom odmoru na obali Crvenog mora. Sa prelepom plažom, bogatom ponudom restorana, raznim aktivnostima i udobnim smeštajem, ovaj hotel će vas ostaviti bez daha. Bez obzira na to da li putujete sa porodicom, partnerom ili prijateljima, Cooks Club El Gouna pruža nezaboravan odmor i iskustvo koje ćete dugo pamtiti.


Plaža
Hotel nudi besplatno korišćenje plaže Zeytouna.

Smeštaj
Poseduje elegantno uređen bazen i sobe za goste sa balkonima i panoramskim pogledom.

Sobe u Cook’s Club El Gouna (samo za odrasle) su moderne i klimatizovane. Imaju satelitsku televiziju i mini-bar. Neke sobe gledaju na bazen i plavu lagunu.
Tipovi soba su:
Lagoon View Room With Balcony or Window –  20 m²  mogu biti 2 twin kreveta ili 1 king krevet, poseduje klimu, sef, fen, ketler,  besplatan Wi-Fi. Neke sobe mogu biti sa prozorom ili balkonom.
Classic Room with Balcony or Window – 20 m²  mogu biti 2 twin kreveta ili 1 king krevet, poseduje klimu, sef, fen, ketler,  besplatan Wi-Fi. Neke sobe mogu biti sa prozorom ili balkonom i pogledom na baštu.

Napomena: Mini bar uz doplatu.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe u La Cantina restoranu, a tu je i Captain Cook bar.
 
Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
DJ nastupi, joga i fitness centar

Usluga
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom ili polupansion.

Sport i zabava
Zabavne aktivnosti u blizini uključuju ronjenje, jahanje, jedrenje na dasci i golf.
Subotom žurka pored bazena sa organizovanim DJ od 13:00 do zalaska sunca.

Spa & wellness
Gosti hotela mogu uživati u opustajućim masažama koje hotel ima u ponudi.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.