Jaz Makadi Saraya

Makady Bay, Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u zalivu Makadi, oko 30km od aerodroma i oko 35km od centra.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 325 smeštajnih jedinica. Nalazi se u samom centru Madinat Makadi pa je u neposrednoj blizini i Souk Makadi gde se nalaze brojni sadržaji – prodavnice, restorani i kafići. Gosti uz doplatu mogu da koriste i aqua park Madinat Water World sa brojnim sadržajima. 

Za decu tu su dečiji klub, dva bazena, igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu od koje je udaljen oko 500m, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 325 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu.

Plaća se: room service, telefon, mini bar. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima dva glavna restorana – Sun Flower i Al Nakhil, a gostima su na raspolaganju i brojni barovi.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, dine around, sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Parking, limuzina, bankomat, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 3 bazena za odrasle, 2 bazena za decu od kojih jedan ima tobogane, odbojku na plaži, stoni tenis, jogu, boćanje, teren za tenis. 

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje terena za tenis. 

Spa & wellness
Plaća se: teretana, masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.