Steigenberger Resort Ras Soma

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay (Soma Bej) – „Soma zaliv“ se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje ali i bavljenje mnogim sportovima. Soma je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Soma Bay, oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog i elegantnog. U ponudi ima 409 smeštajnih jedinica različitog tipa. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Kvalitetnom uslugom koju nudi, karakterističnom za lanac hotela Steigenberger, hotel predstavlja siguran izbor za sve one koji svoj odmor žele da provedu u luksuzu, uz dobru hranu i raznovrsne sadržaje. 

Za decu tu su dečiji bazen i igralište.

NAPOMENA: otvaranje hotela je predviđeno 01.03.2021. godine, određeni delovi hotela otvaraće se postepeno. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 409 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler. 

Plaća se: mini bar (osim za goste sa All Inclusive uslugom), room service, telefon, Wi-Fi internet (osim za goste za All Inclusive uslugom). 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je polupansion – doručak i večera ili All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kahramana (glavni restoran), Cabana Pool Side Restaurant (italijanska kuhinja), Maya Beach Restaurant & Bar (riblji specijaliteti), Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant (samo za goste starije od 16 godina) i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant. 

Plaća se:  sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića u barovima: Safari Lobby Bar & Lounge, Cabana Pool Bar, Aqua Bar Maya Beach Bar i The Shisha, a la carte restorani (besplatni za All Inclusive uslugu). 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Limuzina, parking, apoteka, doktor, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima nekoliko bazena od kojih su dva olimpijska, dečiji bazen, odbojku na plaži, boćanje, dnevna i večernja animacija, stoni tenis, jogu, terene za tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema za tenis.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: prostorije za relaksaciju, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.