King Tut Aqua Park Beach Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 3km od centra i oko 8k od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 135 smeštajnih jedinica, 5 bazena i nekoliko restorana i barova. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji kako za odrasle tako i za decu. 

Za decu tu su animacija, mini disko, igralište, bazen, dečiji klub, mini zoo. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 135 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, sef, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu.

Plaća se: room service, mini bar, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima nekoliko restorana – Cleopatra (glavni restoran), Sphinx, Memphis (užine, uveče se služi specijaliteti kineske, italijanske ili orijentalne kuhinje) i Luxor. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Pool Bar, Beach Bar, Snack Bar i Oriental Corner. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, Oriental Corner, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restoran i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, prodavnice, rent-a-car, apoteka.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 5 bazena, aqua park (4 tobogana za odrasle i 3 za decu), teren za fudbal, odbojku na plaži, bilijar, stoni tenis, aerobik, animaciju.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.