Pharaon Azur Resort

Sahl Hasheesh, Egipat

Opis destinacije

U jednom od najlepših zaliva na Crvenom moru u Egiptu, opasanom peščanom plažom, dugom 12 kilometara, nalazi se ekskluzivno turističko naselje Sahl Hasheesh, raj za ljubitelje ronjenja i golfa. Sahl Hasheesh, u prevodu Zelena dolina, nalazi se na oko 20 kilometara južno od Hurgade, a krase ga mnogobrojni luksuzni hoteli. Specifičan je po tome što ima lagunu sa najbolje očuvanim koralnim grebenima, pa se može pohvaliti bogatim podvodnim svetom. Ovo simpatično i ekskluzivno mesto pozitivno iznenađuje svoje posetioce, što dugim peščanim plažama, što nesvakidašnjim sportovima kao što su golf, ronjenje, kitesurfing.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Sahl Hasheesh, oko 18km od centra i oko 12km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se prostire na površini od 210.005m2) – i u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica. Predstavlja spoj egipatskog i modernog stila, a zbog svog sadržaja preporučuje se gostima svih uzrasta. Gostima su na raspolaganju bazeni, restorani i barovi.

Za decu tu su igralište i bazen.

Plaža
Hotel ima svoju 400m dugačku peščanu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji  privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna  zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 357 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, mini bar, fen za kosu, ketler, sef. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran, italijanski a la carte i kineski a la carte restoran. Gostima su na raspolaganju barovi Pool Bar, Lobby Bar i Beach Bar.

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, parking, rent-a-car, doktor, menjačnica. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena na otvorenom, jedan zatvoreni bazen, dečiji bazen, teren za tenis, teren za fudbal, teren za skvoš, teren za odbojku, stoni tenis, mini fudbal, košarku.

Plaća se: Wi-Fi internet, osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste teretanu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.