Pickalbatros Sands Port Ghalib

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oblasti Port Ghalib, na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i na oko 200km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel Sands Port Ghalib je deo poznatog lanca hotela Pickalbatros. Nalazi se na samo par minuta šetnje od restorana, barova, prodavnica u Port Galibu. Arhitektura hotela je uređena u orijentalnom stilu. U okviru hotela nalazi se kids club, aqua park, bazeni kao i barovi i restorani.  Hotel raspolaže sa 347 smeštajnih jedinica.

Nalazi se u sklopu hotelskog kompleksa od 3 hotela Palace 5*, Sands 4* i Oasis 4*. Hoteli Sands i Oasis imaju iste sadržaje recepcija, restorani, palžu dele samo su im smeštajne jedinice u različitim objektima, ne mogu da koriste sadržaje hotela Palace dok gosti hotela Palace mogu da koriste sadržaje Oasisa i Sandsa.

Za decu tu su dečiji bazen, Lulee dečiji klub (4-12 godina).

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more, jedan deo su korali a drugi deo peščani ulaz. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna za goste hotela.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 347 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, SAT LCD TV, minibar, fen za kosu, sef, ketler, Wi-Fi internet, mini bar. 

Standard sobe mogu imati pogled na baštu, more ili na bazen.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana – Souq El Hana (glavni restoran), Cardamom restoran na plaži i Shamloula (italijanski restoran). Gostima je na raspolaganju i nekoliko barova – Pool bar, Palm bar, Lobby bar, Snack bar i Beach bar. A la carte restoran gosti hotela Oasis i Sands imaju pravo na besplatno korišćenje jednom u toku boravka.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Vožnja kvadom, jahanje, karting, pustinjski safari, izleti brodom, tenis, mini golf, biziklizam, bilijar.

Sport i zabava
U okviru hotela nalazi se najveća veštačka laguna sa slanom vodom u Marsa Alamu, lazy reka sa 2 tobogana, dnevne i večernje animacije.

Hotel nudi aqua park sa 11 tobogana za odrasle i 13 tobogana za decu, dva bazena koji se u zimskom periodu greju. Aqua park mogu da koriste gosti hotela Pickalbatros Palace, Pickalbatros Sands i Pickalbatros Oasis Port Ghalib.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.