Radisson Marina Port Galib

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 7km od aerodroma Marsa Alam i oko 215km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel Radisson Marina Port Ghalib je smešten u najlepšem delu obale Crvenog mora i nudi jedinstvenu priliku za beg od svakodnevnice. Može se pohvaliti dobrom lokacijom u blizini čuvenog šetališta ove regije Port Ghalib. Resort raspolaže ukupno sa 267 smeštajnih jedinica nekoliko restorana i barova gde gosti mogu uživati u raznovrsnoj ponudi. Za najmlađe postoji dečiji klub (od 3 do 12 godina).

Plaća se: čuvanje dece i ostalo van koncepta.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu (postoji i deo sa koralima za ronjenje) koja je udaljena od hotela 300m kao i bar na plaži koji služi užinu i piće u toku dana. Do plaže je obezbeđen shuttle bus koji je besplatan za gosta hotela.
Ležaljke, suncobrani i peškiri se dodatno ne plaćaju. 

Smeštaj
Smeštajne jedinice imaju LED TV, fen za kosu, mini bar, sef, telefon, Wi – fi.

Standard sobe su površine 32m², mogu imati pogled na baštu ili promenadu, u sobi je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta. Ovaj tip sobe nema terasu.
Superior sobe su površine 38m², mogu imati pogled na bazen, u sobi je francuski ležaj ili dva odvojena kreveta i deo za sedenje, imaju terasu ili balkon.
Family sobe su površine 48m² i mogu imati pogled na baštu ili bazen, sastoje se iz odvojene sobe sa francuskim ležajem i dnevnog boravka sa sofom. Sobe mogu biti sa i bez balkona.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Hard  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera na upit (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – La Brasserie i dva à la carte restorana – Filini (mediteranska kuhinja) i Arabesque (egipatska kuhinja). Gostima su raspolaganju barovi – Lobby, Marina beach, Pool, Aqua Park bar kao i snack bar na plaži.

Plaća se: à la carte restorani, flaširana pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Frizerski salon, usluge pranja i peglanja veša, doktor, apoteka i prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima 4 bazena (Oasis se greje tokom zimskog perioda) od kojih su dva u delu sa Aqua parkom. U sklopu aqua parka postoje 4 tobogana za odrasle i 3 tobogana za decu. Od ostalih sadržaja hotel ima teretanu, stoni tenis, fudbalski teren, teniski teren kao i razne dnevne i večernje animacija. Wi-fi je dostupan u celom hotelu.

Plaća se: kuglana, soba za igrice, bilijar, sportovi na vodi, oprema za tenis, osvetljenje terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U sklopu Spa centra nalazi se sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo i sobe za masažu.

Plaća se: Spa centar, beauty salon i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.