Malikia Resort Abu Dabbab

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 220km od aerodroma u Hurgadi (oko 3 sata vožnje). 

Opšti podaci
Hotel se nalazi na prelepoj plaži Abu Dabbab, poznatoj po predivnim koralnim grebenima. Plaža je poznata kao Nacionalni park zbog retkih podvodnih životinja koje se nalaze u ovom delu Crvenog mora. Upravo zbog svoje lokacije, hotel se preporučuje ljubiteljima ronjenja. Hotel u ponudi ima 358 smeštajnih jedinica, a gostima su na raspolaganju i brojni sportski i zabavni sadržaji. 

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, dečiji klub. 

Plaža
Hotel ima peščanu plaže sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 358 smeštajnih jedinica, od kojih su 280 standarne sobe (površine oko 30m2), 24 deluxe family (površine oko 65m2), 52 family (površine oko 40m2) i 2 apartmana (površine oko 60m2). Sve sobe imaju terasu ili balkon, fen za kosu, sef, klima uređaj, SAT LCD TV.

Plaća se: mini bar, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran Al Walima i El Dawar Beach restoran kao i tri bara – Lobby Bar, Pool Bar i Beach Bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel  ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Doktor, prodavnice, limuzina, usluga pranja i peglanja veša, salon lepote.

Sport i zabava
Hotel ima bazen aqua park (3 tobogana za odrasle i 4 za decu), dečiji bazen, odbojku na plaži, teren za fudbal, teren za košarku, tenis (naplaćuje se osvetljenje), Wi-Fi internet u lobiju.

Plaća se: bilijar, sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.