Sphinx Aqua Park Beach Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u severnom delu Hurgade, u oblasti El Dahar. Od centra Hurgade je udaljen 3km a od aerodroma oko 8km.

Opšti podaci
Hotel Sphinx Aqua Park Beach Resort je moderno uređen, sa elementima egipatske tradicionalne arhitekture. Nalazi se na lepo uređenoj peščanoj plaži, pogodnoj za ronjenje, na samo 3km od Sakale – starog dela grada. U okviru hotela je nekoliko bazena, restorana, barova. Tim animatora organizuje raznovrsne programe, kao što su tradicionalni i narodni plesovi, nastupi sa uživo muzikom, dnevne i večernje animacije. Od dodatnih zabavnih i sportskih aktivnosti gostima su na raspolaganju Spa centar, Diving centar, Aqua centar (jedrenje, snorkling, vodeni sportovi). Hotel ima ukupno 233 smeštajne jedinice. 

Za decu tu su: aqua park, igralište, bazen, mini disko, mini klub, mini zoo, razna takmičenja i animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi se na svojoj lepo uređenoj peščanoj plaži, čiji je veći deo zona sa plitkom vodom. Drugi deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet, do njega se može doći i pontonom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 233 smeštajne jedinice. Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, telefon, SAT TV, mini bar (jedna flaša mineralne vode dnevno), ketler, klima uređaj, tuš kabinu ili kadu, fen za kosu. 

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima), kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima 4 restorana – Cleopatra i Sphinx su glavni restorani, Memphis je uveče a la carte restoran koji se ne doplaćuje dodatno, već je potrebna rezervacija. U ovom restoranu se određenim danima služi kineska, orijentalna ili italijanska kuhinja. Preko dana, za vreme ručka, u ovom restoranu se služi užina. Tu je i restoran Luxor gde možete imati večeru na otvorenom. U okviru hotelu je nekoliko barova: Isis Bar/Restaurant, Lobby bar, Pool bar, Beach bar, Snack bar. Od ostalih usluga tu su: šiša, sladoled, kafa. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, morski lodovi i roštilj u bar/restoranu Isis, sveže ceđeni sokovi.

Ostali sadržaji
Wi-Fi u lobiju hotela, menjačnica, sala za sastanke, rent a car, doktor, prodavnice, salon lepote, jahanje kamile na plaži, apoteka, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
U okviru hotela je 5 bazena, od kojih se jedan greje a 2 su za decu, akva park koji ima 4 tobogana za odrasle (14-17 godina) i 3 tobogana za decu (10-12 godina). Od ostalih aktivnosti tu su i teren za mali fudbal, teren za odbojku, teretana, bilijar, stoni tenis, aerobik, odbojka na plaži, centar za ronjenje i sportove na vodi, dnevni i večernji program i animacije, uživo muzika, folklor, diskoteka. 

Za decu tu su: dečije animacije, mini disco, dečije igralište, dečiji bazen, mini zoo, mini klub, takmičenja za mini mis i mini mister. 

Plaća se: vodeni sportovi, ronjenje i oprema za ronjenje, jedrenje na dasci, piće u diskoteci.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže.                                                                                                                      

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.