Amwaj Beach Club Abu Soma

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u oblasti Soma Bay, na oko 5km od grada Safaga i oko 48km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2021. godine kao deo poznatog lanca hotela Pickalbatros (ex Amwaj Blue Beach Resort & Spa). Sastoji se od dve četvorospratne zgrade i u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i raznovrstan sportski sadržaj. 

Za decu tu je mini club Kiko (4-11 godina) i dečije igralište.

Plaža
Hotel ima svoju 180m dugačku plažu čiji je veći deo zona sa plitkom vodom, manji deo je sa koralnim grebenom do kog se dolazi pontonom dužine oko 300m. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).  

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 377 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju balkon ili terasu, telefon, SAT TV, klima uređaj, sef, mini bar (voda), ketler, fen za kosu. 

Standard room je površine oko 37m² i može imati pogled na more ili bazen.
Deluxe room je površine oko 37m² i ima pogled na more.

 Plaća se: telefon, internet, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – Soprano (italijanska kuhinja), Culina (riblji specijaliteti), Red Sky (italijanska kuhinja) i Food Court. Gostima su na raspolaganju i barovi – Millennium Bar, Columbus Cafe, Beach Bar, White Bar, Olympus Bar, Lobby Bar, Red Sky i Sports Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Shisha bar i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, salon lepote, frizer, prodavnica, taxi usluge, doktor.

Sport i zabava
Hotel ima tri otvorena bazena – 2 bazena za odrasle i jedan dečiji bazen, odbojku na plaži, tenis, stoni tenis, pikado, boćanje, aqua aerobik, vaterpolo, aerobik kao i dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet.

Plaća se: razni sportovi na vodi, ronjenje, bilijar, osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gostima je bez doplate na raspolaganju teretana.

Plaća se: masaže, jacuzzi, sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, salon lepote, frizer.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.