Albatros Oasis Port Ghalib

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u srcu luke Ghalib, na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i na oko 200km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Oasis Port Ghalib je deo poznatog lanca hotela Pickalbatros. Nalazi se u srcu luke Ghalib, na samo par minuta šetnje od restorana, barova, prodavnica. Međunarodna marina Port Ghalib je dizajnirana tako da primi do 1000 jahti, dok je impresivni međunarodni kongresni centar Port Ghalib najveći centar za konferencije na Crvenom moru. Arhitektura hotela je inspirisana beduinskim i arapskim nasleđem. U okviru hotela nalazi se najveća laguna sa slanom vodom u Marsa Alamu, bazen, lazy reka, a njihov animacioni tim može vam pomoći da rezervišete različite aktivnosti. Hotel raspolaže sa 292 sobe, uključujući i 4 sobe sa osobe sa invaliditetom. 

Za decu: dečiji bazen, Lulee dečiji klub (4-12 godina).

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 292 sobe uključujući i 4 sobe prilagođenje osobama sa invaliditetom. Sve sobe imaju tuš kabinu, TV, minibar, fen za kosu, sef, ketler za koji se kafa i čaj svakodnevno dopunjavaju. Svaka soba ima terasu ili balkon sa pogledom na more, baštu ili lagunu. Pegla, daska za peglanje i bade mantili su dostupni na zahtev.

Plaća se: room service, usluga pranja i peglanja veša, Wi-Fi sa brzim protokom.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran Souq El Hana, Cardamom restoran na plaži, Lagoon restoran, Fattoush libanski restoran. U ponudi je i nekoliko barova: Pool bar, Palm bar, Lobby bar, Snack bar i Beach bar.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Vožnja kvadom, jahanje, karting, pustinjski safari, izleti brodom, tenis, mini golf, biziklizam, bilijar.

Sport i zabava
U okviru hotela nalazi se veliki bazen koji se u zimskom periodu greje, najveća veštačka laguna sa slanom vodom u Marsa Alamu, lazy reka sa 2 tobogana, dnevne i večernje animacije.

Spa & wellness
Luksuzno dizajnirani SPA centar. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.