Life Reosrts Coral Hills

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 40km od aerodroma Marsa Alam i na 170km od aerodroma u Hurgadi. U blizini hotela nalazi se i nacionalni park “Mangrove Bay”.

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 205 smeštajnih jedinica, koje predstavljaju kombinaciju modernog i tradicionalnog dizajna. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži dugoj 500m sa koralnim grebenom, koji predstavlja raj za ronioce i ljubitelje morskog sveta. U ponudi hotela nalaze se dva bazena na otvorenom, škola za ronjenje, spa centar i teretana, kao i bilijar i veliki izbor drugih sportova. Wi-Fi je dostupan samo na javnim površinama uz doplatu.

Za decu tu su dečiji bazen i klub, animacije, igralište. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži, dugačkoj 500m. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 205 smeštajnih jedinica i sve sobe imaju telefon, balkon ili terasu, fen, klima uređaj, TV, sef, minibar, kupatilo. Sobe mogu da imaju pogled na baštu, bazen ili more.

Standard soba  je veličine 38m².
Family soba je veličine 48m².

Plaća se: room service, telefon, minibar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U koncept su uključene užine u određeno doba dana, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Dva a la carte restorana (italijanske i orijentalne kuhinje) su besplatni jednom u toku boravka uz obaveznu prethodnu rezervaciju. Hotel ima i 3 bara: Pool bar, Beach bar i Royal Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, espresso, a la carte riblji restoran, i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Fax, usluga pranja, peglanja i sušenja veša, suvenirnice, doktor na poziv, limuzina.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena na otvorenom (od kojih se jedan greje u toku zime), spa centar i teretanu, diskoteku, šah i bilijar, opremu za ronjenje i snorkling, terene za tenis, odbojku na plaži i fudbal, košarku i rukomet. Hotel organizuje i različite večernje animacije.

Plaća se: bilijar, osvetljenje teniskih terena, jahanje konja, ronilački centar, snorkling.

Spa & wellness
Hotel ima spa centar, gde su gosti u mogućnosti da koriste saunu, jacuzzi, parno kupatilo, salon za lepotu i uživaju u masažama i različitim tretmanima lica i tela.

Plaća se: masaža, tretmani lica i tela, salon za negu lepote, sauna, jacuzzi, parno kupatilo.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.